Vacature zwangerschapsverlof

  • 08 februari 2022

Stel je eens voor…


Drie dagen in de week stap je in je auto en gaat onderweg naar Echtenerbrug. Daar staat OBS Twa yn Ien, een dorpsschool waar we oog hebben voor alle kinderen en elkaar.
Je parkeert je auto, stapt de school binnen en de collega’s wensen je een goede morgen. Je stapt je klas binnen. Je legt de laatste spullen klaar voordat de dag echt gaat beginnen en dan naar het plein. Je zult zien dat de kinderen al vroeg op het plein zijn. Even een praatje met juf of meester, even iets vertellen. Want jij bent de juf of meester die voor hen er toe doet!
Dan gaat de bel en ga je met de kinderen naar je klas. Je hebt je dag zo ingedeeld dat er ruimte is om alle kinderen die aandacht te geven die ze nodig hebben. Op de Twa yn Ien coach en begeleid je de kinderen in hun ontwikkeling, waar mogelijk op hun eigen niveau. We werken met een iPad of Chromebook als middel. De leerlijn is leidend. Er is voldoende ruimte voor zowel de sociaal emotionele als cognitieve ontwikkeling. Ter ondersteuning zijn er onderwijsassistenten op school aanwezig. In de pauzes ben je samen met je collega’s op het plein. Kinderen van alle groepen kennen je en willen je iets vertellen, want op de Twa yn Ien doen we het samen!.
Voor je het weet is je dag voorbij. Even theedrinken en napraten met collega’s. Dan ga je voorbereiden voor de volgende dag. Je gaat naar huis wanneer jij klaar bent! Zo doen we dat op de Twa yn Ien. We vertrouwen erop dat jij zelf weet wat een goede voorbereiding is en hierin zelf regie neemt.
Ben jij de leerkracht die zichzelf al op OBS Twa yn Ien ziet werken?
Dan hebben we goed nieuws! In verband met zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw.

De vacature:

• We zijn op zoek naar een leerkracht middenbouw.
• Wtf 0,6
• Werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag (we zijn flexibel!)
• Start: Maart 2022, bij voorkeur eerder.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil je meer informatie over de vacature op de Twa yn ien, dan kun je contact opnemen met Douwina de Bos op telefoonnummer 0514- 541572.
We ontvangen graag je reactie vóór 14 november a.s. per mail twaynien@gearhing.net

Voor meer informatie over de school zie www.obstwaynien.nl